Reshje shiu dhe breshëri në Obiliq, shkaktojnë dëme të kulturave bujqësore

16/07/2021 18:27

Kryetari i komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi ka njoftuar se reshjet e shiut dhe breshërit në fshatin Graboc të kësaj komune, kanë shkaktuar dëme të konsiderueshme të kulturave bujqësore, kryesisht dëme në pemishtet e kultivuesve.

Gashi ka shkruar në Facebook se duke qenë se reshjet gjatë ditës së sotme po vazhdojnë, komisioni për vlerësimin e dëmeve do të dalë në teren.

Gashi ka shkruar në Facebook se duke qenë se reshjet gjatë ditës së sotme po vazhdojnë, komisioni për vlerësimin e dëmeve do të dalë në teren.

Top Channel