“Dielli s’të fal”! Njerëzit tregojnë ‘mesazhet’ që i dhanë rrezet pasi qëndruan për disa orë jashtë

07/07/2021 20:47

Të gjithë jemi të vetëdijshëm se ekspozimi në diell dëmton lëkurën dhe shkakton pasoja që vështirë të rregullohen.

Shenjat e diellit, për shembull, përveçse dëmtojnë barrierën mbrojtëse janë të pakëndshme për t’u parë.

Megjithatë, na ka ndodhur të gabojmë dhe të pendohemi pasi të heqim sandalet sensuale me shumë rripa. Vijat që formojnë teksa qëndrojmë jashtë dhe nuk përdorim krem dielli, janë të vështira për t’u mbuluar më pas.

Përdoruesit e Bright Side tregojnë nëpërmjet fotove, eksperiencat e tyre të këqija:

FOTO GALERI
1/16

Top Channel