Shiroka e freskët/ E preferuara e shkodranëve për të pushuar dhe shëtitur

26/06/2021 15:21

Shiroka mbetet perhere e preferuara e Shkodraneve e sidomos gjatë stinës se verës.

Temperaturat e larta, qytetaret i sfidojnë me freskinë dhe ujin e pastër të liqenit të Shkodrës.

Mirel Mirijaj është një prej operatoreve turistik me të vjetër të Shirokës, i cili na tregon se asnjë visitor nuk largohet pa provuar edhe tavën e krapit, gatimin tradicional të zones.

Problem per ketë pike turistike është rruga që në pjesën me të madhe të saj është me vetëm një kalim dhe menaxhimi I mbetjeve urbane nga ana e bashkisë.

Top Channel