Një aksident ka ndodhur në Elbasan ku një makinë ka përplasur një person që lëvizte me skuter elektrik.

Fatmirësisht drejtuesi i motorit ndodhet në spital pa probleme të rënda.

Problem në qytetin e Elbasanit mbetet lëvizja e këtyre mjeteve në çdo rrugë, pa kriter moshe, dhe kryesisht fëmijë.

Ato përdoren edhe në rrugë me trafik të dendur dhe rrezikshmëri të lartë.

Top Channel