Prej 20 qershorit dhe çdo të diele në vazhdim, të gjithë të moshuarit dhe personat me aftësi ndryshe në Shkodër do ta përfitojnë kafen e mëngjesit me vetëm 20 leke.

Kjo nismë erdh falë bashkëpunimit të të rinjve të qytetit, organizatës vullnetare “Alternative Pro” dhe mbi 20 lokaleve të Shkodrës.

Një përzgjedhje qe vjen jo vetëm per të lehtësuar ekonomikisht këto shtresa por edhe si shenje mirënjohje dhe falënderimi per kontributin e brezit të vjetër.

Top Channel