Ka ndërruar jetë në moshën 79-vjeçare aktori i njohur amerikan, Frank Bonner, i cili luajti Herb Tarlek në “ËKRP in Cincinnati”.

Familja e tij po ashtu ka konfirmuar për TMZ se aktori vdiq si rezultat i ndërlikimeve nga demenca e trupit Lewy.

Ai mori pjesë në 88 nga 90 episodet e “ËKRP në Cincinnati”, të cilët u transmetuan për katër sezone nga 1978-82.

Bonner drejtoi disa nga komeditë më të mëdha të kohës duke përfshirë, “Who’s the Boss?”, “Head of the Class” dhe “Newhart”.

Top Channel