Provimi i Matematikës/ QSHA publikon vendimin e marrë nga MASR për uljen e kufirit minimal të pikëve për çdo notë

15/06/2021 16:19

Pas vendimit të djeshëm të Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë, i cili u bë i ditur nga Ministrja Evis Kushi, sot Qendra e Shërbimeve Arsimore (QSHA) ka publikuar në faqen e saj zyrtare këtë vendim për uljen e kufirit minimal të pikëve për çdo notë për testin e Matematikës në Maturën Shtetërore.

Kujtojmë se maturantët protestojnë pas vështirësive të provimit të matematikës, edhe pas plotësimit të kërkesës së tyre për ulje të kuotës minimale të pikëve për çdo note.

Vendimi i QSHA

Top Channel