Nata në kishën e Laçit/ Pelegrinazhi pas 13 të martave radhazi në vendin e shenjtë

13/06/2021 16:38

Pas ritualit të 13 të martave radhazi, mbrëmjen e 12 Qershorit, ashtu si çdo vit, mijëra besimtarë të krishtere, por jo vetëm janë mbledhur në kishën e Laçit për të përkujtuar Shna Ndoun.

Kalimi i natës në ambientet e kishës bëhet në emër të sakrificës dhe falenderimeve që i drejtohen shenjtorit qe sipas besimtareve ka bërë mrekulli pa fund.

Top Channel