Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën me një video nga shtëpitë e rindërtuara të Vaqarrit, ndërsa i uron qytetarëve një ditë të mbarë.

“MIRËMËNGJES

dhe me këtë vështrim nga lagja e Rilindjes së Vaqarrit, ju uroj një ditë të bukur!”, shkruan Rama në facebook.

Ditën e djeshme kryeministri e ka inspektuar këtë lagje, e cila do të jetë si një qendër rezidenciale me shtëpi individuale nga ku tha se ky investim po krijon një komunitet shumë më të zhvilluar, më modern dhe më social për fëmijët dhe vetë banorët.

Top Channel