I ndjeni duart e thata? Këto produkte të thjeshta, që keni në shtëpi, mund të jenë “shpëtimi” juaj

24/05/2021 16:38

Është normale për shumicën prej nesh, që pas një dite të lodhshme pune dhe larjes së shpeshtë, duart tona të ndjehen shumë të thata.

Ne përpiqemi të aplikojmë kremin hidratues para se të shkojmë në shtrat, por ndodh që sërish nuk ka rezultat. Të nesërmen, lëkura duket sërish e dehidratuar dhe kjo për një sërë faktorësh.

Përveç hidratantit, mund të provojmë dhe produkte të tjera, që ndihmojnë në “ushqyerjen” e lëkurës.

FOTO GALERI
1/5
Aplikoni në duar tërshërë me vaj të thjeshtë luledielli

Top Channel