Çimi i Për’puthen jep lajmin e madh për Shqipërinë: Për herë të parë në historinë e boksit…

18/05/2021 16:49

Shkëlqim Bega, konkurrenti i Për’Puthen, i cili ushtron sportin e boksit ka zbuluar në emisionin “Procesi Sportiv” se për herë të parë në historinë shqiptare të boksit kanë ardhur 2 medalje ari dhe një argjendi.

Shkëlqimi tregoi se kjo arritje është falë trajnerit të boksit shqiptar dhe medaljet kanë ardhur nga kampionati i Ballkanit që është mbajtur në Serbi.

Shkëlqim Bega: Do ju jap lajmin e madh për Shqipërinë. Para 4 ditësh, tre boksierë kombëtarë nga ekipi i Tiranës, për herë të parë në historinë shqiptare të boksit kanë ardhur me 2 medalje të arit dhe një të argjendit në kampionatin e Ballkanit që është mbajtur para 5 ditësh në Serbi. Kjo falë trajnerit të boksit.

Top Channel