Qyno në Open: Grupet kriminale përdorin monedhën elektronike për të kryer transferta

12/05/2021 23:30

Në Open në Top Channel u fol për rikthimin e atentateve mafiozeve në vendin tonë.

Gazetari Elton Qyno tha se grupet kriminale përdorin monedhën elektronike për të kryer transferta parash.

‘Fakti që ai erdhi në Shqipëri do të thotë se e njeh territorin. Shumë prej grupeve kriminale përdorin monedhën elektronike dhe prandaj ai ka një bazë në vend dhe zgjodhi pikërisht Shqipërinë. Organet turke kanë dhënë një shumë për ata që kanë informacion’.

Top Channel