“Mirënjohje të thellë dëshmorëve të çdo epoke”- Meta: Sot është dita e atyre që dhanë jetën për liri

05/05/2021 09:18

Presidenti Ilir Meta kujton sot Ditën e Dëshmorëve të Atdheut.

Përmes një mesazhi në “Facebook”, Meta thekson se sot është dita e Qemal Stafës dhe e mijëra të rinjve dhe të rejave, që dhanë jetën për Lirinë e Shqipërisë.

“Sot është dita e Qemal Stafës dhe e mijëra të rinjve dhe të rejave, që dhanë jetën për Lirinë e Shqipërisë. Lavdi e përjetshme, nderim, respekt dhe mirënjohjen më të thellë Dëshmorëve të paharruar të Atdheut, të çdo epoke! ”, shkruan Meta.

Top Channel