Miratohen rezultatet e 12 qarqeve/ PD dhe LSI asnjë ankesë, vetëm Vetëvendosje. 5 ditë kohë për ankimim

05/05/2021 01:21

Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve miratoi në mbledhjen e pasdites rezultatet e zgjedhjeve të 25 prillit edhe në 11 qarqet e tjera, pasi Kukësi ishte mbyllur të shtunën.

Palët tashmë kanë 5 ditë kohë për të ankimuar.

Ndërkohë nuk kishte asnjë ankesë nga PD e LSI. Ankesa e vetme ishte nga kandidati i pavarur që mbështetet nga Lëvizja Vetëvendosje, Boiken Abazi.

Top Channel