Murrizi: I bëra ftesë Pandeli Majkos të bashkojmë votat dhe të…

04/05/2021 11:36

Kreu i Partisë Lëvizja Demokratike Shqiptare, Myslim Murrizi është një prej 80 deputetë nuk do të rikthehen më në shtator në Parlament si ligjvënës të Republikës së Shqipërisë.

Gjatë fjalës së tij në Kuvend Murrizi thotë se i është lutur deputetit të PS-së, Pandeli Majko, i cili gjithashtu nuk arriti të siguronte aq vota sa të thyente herësin dhe të qëndronte në parlament edhe 4 vitet e ardhshme, që të bashkonin votat për të prishur kodin e ri zgjedhor

Murrizi: Ku është Pandi më ka ik Pandi, ju luta Pandit. Pand Majko hajde bashkojmë votat dhe ta prishim këtë kod zgjedhor si në 21 prilli i 2008 se është kot bastard, nuk donte të dilte nga rreshti i partisë. Është ndër 10 të votuarit bashkë me Kodhelin, ndër 10 të votuarit socialist në Tiranë, 18 keni fituar ju, po këta nuk vijnë se nuk i lë Damiani!”, shprehet Murrizi.

Top Channel