Ka shumë bukuri në këtë botë, që të gjithë mund t’i shohim. Por ndonjëherë, sytë e një fotografi të talentuar mund të na tregojnë kënde të reja interesante të mrekullive të botës.

Fotografi japonez, Ryosuke Kosuge tregon thjeshtësinë, simetrinë dhe elegancën magjepsëse të Azisë përmes lenteve të tij dhe ju mund të shijoni pamjet në foto galerinë më poshtë.

Po ashtu, nëpërmjet këtyre imazheve, mund të mësoni më shumë për aktivitetet e aziatikëve dhe peisazhin fantastik.

FOTO GALERI
1/23

Top Channel