Në Njësinë 10 në Tiranë, në 32 vendvotime votohet përmes pajisjes elektronike.

Qytetarët e parë kanë mbërritur për të shprehur vullnetin e tyre.

Kujtojmë se njësia 10 ishte përzgjedhur nga KQZ si projekti pilot për identifikimin dhe votimin elektronik.

FOTO GALERI
2/4

Top Channel