Kryetari i Partisë Socialiste është përkrah Dorit dhe Devit në emisionin investigativ Fiks Fare, ku i përgjigjet pyetjeve thumbuese të dy drejtuesve të emisionit, për kundërshtarin politik si dhe për fushatën elektorale të Socialisteve.

Teksa u pyet se cilat ishin tre dëshirat që do të bënte, Rama foli gjithë seriozitet duke përmendur shëndetin dhe zgjedhjet e 25 prillit.

Rama: Nëse do ta bëja, do dëshiroja shëndet për familjen time, shëndet për të gjitha familjet shqiptare dhe do lutesha që 25 prilli të jetë fundi i atij mallkimi që i ka penguar shqiptarët sa herë kanë pasur momentin të ngrihet më lart.

Ndërsa kur u pyet se nëse do të kishte vetëm një vaksinë dhe kujt do t’ia bënte, Ilir Metës apo Sali Berishës, kryeministri tha:

Rama: Do i lija ta ndanin me njëri-tjetrin se kush do ia bënte tjetrit. E sigurt që do linin të skadonte vaksina e pastaj do dilnin që të thonin ka skaduar vaksina.

Top Channel