Kryeministri Edi Rama ka përcjellë një mesazh ndërsa është rrugës për në qytetin e Dibrës.

Ai ka publikuar një foto ndërsa po udhëtonte në tunelin e rrugës së Arbrit, duke theksuar se ëndrra 100-vjeçare do të bëhet realitet por pak.

Për Dibër nga Rruga e Arbërit. Edhe pak dhe ëndrra 100 vjeçare është realitet”, shkruan Rama krahas videos.

Rruga e Arbrit është një nga investimet më të rëndësishme në vend sa i përket infrastrukturorës rrugore dhe pritet të përfundojë në verë të këtij viti.

 

Top Channel