Pas vendimit të Kolegjit, KQZ nuk humb kohë! Miraton përmbajtjen e fletës së votimit në 12 qarqe

29/03/2021 22:40

Ditën e nesërme KQZ ka planifikuar miratimin e përmbajtjes të fletës së votimit në 12 qarqet e vendit për zgjedhjet e 25 prillit.

Sipas njoftimit, mbledhja do të mbahet në orën 17:30 të pasdites.

Kjo erdhi pasi Kolegji Zgjedhor pranoi ankimimin e socialistëve duke i lënë në garë opozitës vetëm 153 kandidatë nga 222 që kishte miratuar Komisioni i Ankimimeve dhe Sanksioneve.

Njoftimi i plotë:

Të nderuar kolegë, Komisioni Rregullator ditën e Martë, datë 30.03.2021 në orën 17:30 zhvillon mbledhje.

Rendi i ditës, shqyrtimi i projektvendimeve:
1.       “Për miratimin e përmbajtjes së fletës së votimit për zonën zgjedhore Qarku Berat, për zgjedhjet për Kuvendin e Shqipërisë të datës 25 prill 2021”;
2.       “Për miratimin e përmbajtjes së fletës së votimit për zonën zgjedhore Qarku Dibër, për zgjedhjet për Kuvendin e Shqipërisë të datës 25 prill 2021”;
3.       “Për miratimin e përmbajtjes së fletës së votimit për zonën zgjedhore Qarku Durrës, për zgjedhjet për Kuvendin e Shqipërisë të datës 25 prill 2021”;
4.       “Për miratimin e përmbajtjes së fletës së votimit për zonën zgjedhore Qarku Elbasan, për zgjedhjet për Kuvendin e Shqipërisë të datës 25 prill 2021”;
5.        “Për miratimin e përmbajtjes së fletës së votimit për zonën zgjedhore Qarku Fier, për zgjedhjet për Kuvendin e Shqipërisë të datës 25 prill 2021”;
6.       “Për miratimin e përmbajtjes së fletës së votimit për zonën zgjedhore Qarku Gjirokastër, për zgjedhjet për Kuvendin e Shqipërisë të datës 25 prill 2021”;
7.        “Për miratimin e përmbajtjes së fletës së votimit për zonën zgjedhore Qarku Korçë, për zgjedhjet për Kuvendin e Shqipërisë të datës 25 prill 2021”;
8.        “Për miratimin e përmbajtjes së fletës së votimit për zonën zgjedhore Qarku Kukës, për zgjedhjet për Kuvendin e Shqipërisë të datës 25 prill 2021”;
9.       “Për miratimin e përmbajtjes së fletës së votimit për zonën zgjedhore Qarku Lezhë, për zgjedhjet për Kuvendin e Shqipërisë të datës 25 prill 2021”;
10.   “Për miratimin e përmbajtjes së fletës së votimit për zonën zgjedhore Qarku Shkodër, për zgjedhjet për Kuvendin e Shqipërisë të datës 25 prill 2021”;
11.    “Për miratimin e përmbajtjes së fletës së votimit për zonën zgjedhore Qarku Tiranë, për zgjedhjet për Kuvendin e Shqipërisë të datës 25 prill 2021”;
12. “Për miratimin e përmbajtjes së fletës së votimit për zonën zgjedhore Qarku Vlorë, për zgjedhjet për Kuvendin e Shqipërisë të datës 25 prill 2021”.​

Bashkëngjitur gjeni draftet e projektakteve.

Mbledhja do të transmetohet në kohë reale në faqen zyrtare të KQZ-së, si edhe në platformat “Facebook”dhe YouTube”.

Top Channel