Sot, programi familjar “Më thuaj një dëshirë”, vjen me tre histori të veçanta, shumë surpriza dhe emocione të forta…

Një vajzë 12-vjeçare, ka një dëshirë të pazakontë për nënën e diagnostikuar para dy vitesh me tumor! Një shoqe kërkon të shlyejë një faj, ndërsa një motër i realizon ëndrrën më të madhe vëllait.

Pas mbledhjes së dëshirave në shkolla të ndryshme të vendit, moderatorja Fjoralba Ponari, edhe në këtë episod, do të surprizojë fëmijët dhe të dashurit e tyre të zemrës.

“Më thuaj një dëshirë”, sot, në orën 16.00 në ekran, dhe menjëherë premierë në kanalin zyrtar të Top Channel në Youtube.

Top Channel