Sot, “Për’puthen 40″/ Reality show çdo të shtunë në ekranin e Top Channel

13/03/2021 15:23

“Perputhen 40”, hap siparin ketë te shtune ne Top channel.

Nje revolucion televiziv, ku zonja dhe zotërinj mbi moshën 40 vjec, largojnë cdo kompleks dhe hedhin poshte muret e gjykimit, do te kene mundesi te njihen me njeri tjetrin.

Personazhet qe u prezantuan ne Perputhen Prime, do te jene te ulur nga kjo e shtune ne karriget e kandidateve beqare, dhe do te jene zonjat ato qe do te kene mundesine te zgjedhin zotërinj ne takime brenda dhe jashtë studios.

Nen autorsine e Olsa Muhameti, ne perputhen +40 formula do te kete nje ndryshim, zonjat mbi moshën 60 vjec, Shqipe dhe Luljeta janë ulur ne nje kend tjeter, pasi ato do të presin kandidaturat e burrave që do të vijne posacësrisht për to cdo jave.

Nderkohe qe sot ne oren 18:15 do te ndiqni 2 takime 4 min si dhe shume supriza te tjera! Si do te komportohen ata tashme ne sfiden e njohjeve romantike ne tv per mosha te pjekura.

Top Channel