Disa “sekrete” të vogla do t’ju ndihmojnë të dukeni më bukur dhe t’i përshtateni llojit të fytyrës që keni.

Të gjithë llojet e fytyrës kanë tipare të bukura që meritojnë të tregohen. Kryesorja është të dimë se cilat janë këto tipare dhe t’i theksojmë më shumë ndërsa ekuilibrojmë tiparet e tjera. Kjo mund të bëhet thjesht duke ndryshuar ndarjen e flokëve tuaj.

Bright Side tregon një udhëzues të shpejtë si të mbani flokët, në mënyrë që të nxirrni në pah bukurinë tuaj natyrore; nuk kërkohet asnjë operacion, asnjë produkt kozmetik.

Për ta kuptuar më qartë, shihni fotot më poshtë për të gjetur llojin e fytyrës suaj dhe të zbuloni cili model flokësh ju përshtatet më mirë.

FOTO GALERI
1/6

Top Channel