Ndërron jetë Agim Krajka/ Shuhet kompozitori i këngëve që nuk do harrohen kurrë

02/03/2021 15:36

Agim Krajka u shua në moshën 83 vjeçare.

Ai la pas një karrierë të gjatë me krijime që do ti mbeten historisë. Ashtu si në këngët e rinisë, në çdo gërmë të saj dhe mendime. Qëkurse ai filloi punën në Ansamblin Shtetëror e derisa mori titullin Ndëri i Kombit.

Agim Krajka i kushtoi çdo ditë të karrierës së tij artistike, folklorit muzikore cila do ti jepte frymëzimet më të bukura për të bërë tendencën e muzikës së kohës.

Krijimtaria e tij është skenë e madhe që bashkon artistë të melodisë e valles popullore, të këngës së lehtë moderne, sepse muzika  e tij është kinematografike e simfonike.

Top Channel