Që nga fillimi i pandemisë deri tani në Maqedoni kanë humbur jetën 3.126 pacientë me COVID-19.

Deri tani në Maqedoni janë bërë 519.985 testime, ndërsa numri i përgjithshëm i të diagnistifikuarve në Maqedoni është 102.482, ku prej tyre 91.066 janë shëruar.

Momentalisht në Maqedoni ka 8.290 raste aktive, ndërsa dje kishte 721 raste të reja.

Lloji britanik i koronavirusit është i pranishëm në tre qytete të Maqedonisë, në Prikep, Kavadar dhe Ohër.

Top Channel