Britanikëve u kërkohet durim/ Kamera e TCH në zonën ku u zbulua për herë të parë varianti britanik i Covid

27/02/2021 19:40

Autoritetet britanike po i kërkojnë banorëve te jenë te kujdesshëm edhe për pak kohë deri sa te kenë rënë ne minimum shifra e infektimeve nga covidi!

Britania është zyrtarisht në lockdown pas daljes se variantit anglez qe shkaktoi vdekje te shumta, variant i zbuluar fillimisht ne zonën e Kentit ne jug te Anglisë!

Korrespondenti ynë ne Londer, Arben Manaj ishte sot ne këtë zone, ne qytetin e Ramsgejtit, ne juglindje te Anglisë, për te parë nga afër situatën kur infektimet dhe vdekshmëria ka rënë ne nivelet e para te lockdownit!

Për më tepër ndiqni kronikën e përgatitur.

Top Channel