Rrëzimi i ankimimit të ish-gjyqtares Xhoxhaj nga Strasburgu, Ambasadorja e SHBA-së: Vendim i drejtë!

09/02/2021 13:16

Ambasadorja e SHBA-së në Tiranë, Yuri Kim ka reaguar pasi Strasburgu rrëzoi animimin e ish-gjyqtares së Gjykatës Kushtetuese.

Ajo thotë se ky vendim ishte i drejtë dhe se procedurat e Vettingut ishin proporcionale.

“Gjykimi i GJEDNJ: Xhoxhaj, Procedurat e vettingut që çuan në shkarkimin e gjyqtares të Gjykatës Kushtetuese ishin të drejta dhe përjashtimi ishte proporcional”, shkruan Kim në Twitter.

Postimi i Yuri Kim

Top Channel