Koncert në erën e Covid-it/ Këngëtarët dhe spektatorët në flluska plastike

26/01/2021 15:56

Një grup roku nga Oklahoma, në SHBA, ka mbajtur një koncert me pjesëtarët e tij dhe publikun, të futur në flluska plastike individuale.

Në këtë mënyrë të gjithë ishin të sigurt nga koronavirusi. Spektatorët janë në fakt të distancuar në sallë dhe të futur në 100 flluska, secila me një altoporlant me frekuencë të lartë, me shishe uji, freskuese dhe peshqirë.

Top Channel