Fotot/ 7 njerëz të cilët do besoni se kanë ekzistuar vetëm pasi t’i shihni

22/01/2021 22:30

Më poshtë keni 7 histori reale, interesante dhe njëkohësisht të frikshme…

Shihni galerinë…

FOTO GALERI
1/7
Petrus Gonsalvus, njeriu i pyjeve. Gjithçka filloi në 1537 në Tenerife kur ai lindi. Petrus ishte një bebe e pazakontë, pasi i gjithë trupi i tij ishte i mbuluar me qime. Atëherë prindërit e tij kujtuan se ai kishte ndonjë sëmundje djallëzore, por ai thjesht vuante nga hypertrichosis, që është sëmundja kur qimet të dalin kudo në trup. Petrus vdiq në moshën 81 vjeçare dhe pati 7 fëmijë, 4 prej të cilëve trashëguan sëmundjen e tij.

Top Channel