E Diell/ Arjan Konomi tregon se kë pëlqen midis “Për’Puthen” dhe “Big Brother”

27/12/2020 18:04

Arjan Konomin e njohim si analistin e “Për’Puthen” dhe para shumë viteve si analist në “Big Brother”, dy reality-show shumë të ndjekura. Por kë ndan ai midis të dyve?

I pyetur nëse pëlqen më shumë “Për’Puthen” apo “Big Brother”, konomi e cilëson këtë të fundit  si dashurinë e tij të madhe. Të rinjtë e sotëm i sheh shumë ndryshe nga të rinjtë e “Big Brother”: “Janë më të shkathët, më egoistë, më të papërballueshëm. Ndoshta sepse në “Përputhen” kanë kontakt me jashtë dhe bëjnë si diva ekrani ndërsa në “Big Brother” nuk e dinin çfarë bëhej jashtë dhe çfarë mendonin për ta”.

‘Për’Puthen është akoma në proces, jam duke e përjetuar, nuk e di s do vazhdojë por ‘Big Brother është dashuria ime e madhe”, rrëfen ai.

Top Channel