​SHBA: Numri i të prekurve nga COVID-19 arrin mbi 19 milionë

27/12/2020 20:47

Numri i njerëzve të infektuar me virusin korona në Shtetet e Bashkuara kaloi sot shifrën mbi 19 milionë, raporton CNN.

Universiteti ‘Johns Hopkins’ njofton se kishte të paktën 19.000.572 raste të koronavirusit dhe se të paktën 332.145 njerëz kishin vdekur nga COVID-19.

Shtetet e Bashkuara janë të parat në botë për nga numri i vdekjeve, por edhe për nga numri i pacientëve.

Top Channel