“Shiko Kush LUAN”/ Pohon Monika Lubonja: Të pasmet e Luana Vjollcës janë origjinale!

20/12/2020 17:08

Një nga të ftuarat e emisionit të djeshëm të “Shiko Kush LUAN” me autore dhe moderatore Luana Vjollcën ishte edhe deputetja e njohur Dude Balje.

Shpesh herë deputeten e kanë akuzuar se të pasmet e saj janë të bëra dhe jo origjinale. Kështu që Dude i mohoi njëherë e mirë këto thashetheme. Në fund teksa mori përgjigje mbi pyetjen që i bëri, Monika Lubonja u kthye nga Luana dhe i tha: “A quhet përgjigjia?”

Luana: “Po, quhet se përsa kohë nuk ka bërë me zor nuk do e bëjmë që e ka bërë”

Monika: “Po jo se edhe provohet!”

Luana: “Provohet? Si provohet, të lutem ma thuaj sepse kam shumë dëshirë t’ua provoj atyre njerëzve atje që nuk i kam bërë unë se më çmendën! Si provohet?”

Monika: “Ta provoj duke të të kapur!”

Luana: “Më kap të lutem dhe thuaja njerëzve”

Monika: Qenkan origjinale!

Luana: Faleminderit!

Top Channel