Çfarë përdori Baba Mondi për të “dribluar” covid-19! Liçaj: Feja dhe besimi ‘përfaqësuesit’ e Zotit u infektuan nga një pandemi

20/12/2020 19:37
Rethi Katror

Tema e sotme e “Rrethit Katror” në emisionin “E Diell” i është kushtuar çështjes së fesë klerike, plandemisë dhe emërimin e Bledi Çuçit si Ministër i Brendshëm.

Neritan Liçaj tha se debati i madh në opinionin publik ishte sesi klerët fetarë u infektuan dhe se para këtyre sëmundjeve kaq të rrezikshme askush nuk ishte imun.

“Debati i madh në opinionin publik ishte sesi klerët fetarë u infektuan, pra feja dhe besimi ‘përfaqësuesit’ e Zotit u infektuan nga një pandemi qoftë edhe një plandemi siç thotë edhe Fredi dhe kurimi i tyre jashteti, pra çfarë më bëri përshtypje ishte se para këtyre sëmundjeve kaq të rrezikshme askush nuk është imun. Pjesa e djathtë janë skeptikët dhe pjesa e majtë janë janë realistët, realiteti erdhi me këmbë në tokë, ku krerët fetarë nuk kishin imun për të përballuar këtë sëmundje. Zemra e katolicizmit është vatikani dhe të dhënat zyrtare tregojnë ku të infektuar ka pasur 27 raste dhe 0 vdekje”, tha Liçaj.

Gjithashtu ka ndërhyrë në debat edhe Bledi i cili shprehet se Baba Mondi vetëm pi raki dhe e ka gjetur asgjë.

“ Baba Mondi pi raki dhe është në rregull ku nuk e gjeti asgjë”, tha ai.

Top Channel