Plot surpriza dhe të papritura edhe në këtë episod të Aventurierëve.

Duket se ka pasur një krisje të fortë në marrëdhënies mes Krisë dhe Stivit. Krija u largua nga shtëpia, ndërsa Stivi po e kërkonte të gjithë ditën.
Në darkë Kri kthehet dhe takohet me Stivin.

Pjesë nga biseda:

Stivi: Në më do mu. Në qoftë se nuk do, ok e mbyllim me kaq.

Kri: Po direkt ti e mbyllim me kaq. Po punët e mia që mi le ti të qaj.

Stivi: Po qan, me lot je.

Kri: Nuk jam me lot, jam shumë e lumtur!

Momenti kur Kri dhe Stivi takohen:

Episodi i plotë:

Top Channel