Hell’s Kitchen Albania 3/ Degradon sherri, çunat përplasen me njëri-tjetrin, Megli eleminohet

19/12/2020 00:29

Vazhdojnë përplasjet, debatet dhe spektakli në Hell’s Kitchen Albania 3, ku gara është bërë akoma më e fortë mes konkurrentëve.

Pasi nuk mundën të nxjerrnin asnjë pjatë Martini dhe Donaldi u përplasën më njëri-tjetrin. As Joana nuk mundi të nxjerrë ëmbëlsirën. Kjo e irritoi shef Renaton duke i nxjerrë të tre konkurentët jashtë kuzhinës.

Momenti i përplasjes:

Megli ishte e eleminuara në këtë puntatë.

Episodi i plotë:

Top Channel