Aventurierët/ “Okay zemër je e vështirë”! Lindi duke flirtuar me një vajzë të huaj?

19/12/2020 01:07

Plot surpriza dhe të papritura edhe në këtë episod të Aventurierëve.

Në Bumerang Beach Bar u organizua një festë me muzikë latine. Lindi provoi të shoqërohej me goca të reja që ishin prezentë në festë, por ajo e refuzoi.

Lindi e ftoi për kërcim por goca e refuzoi.

Pjesë nga biseda:

Lindi: Do kërcejmë?

Vajza e huaj: Pasi të përfundoj cigaren do kërcejmë.

Lindi: Ok. Do më puthësh tani?

Vajza e huaj: Jo!

Lindi: Një të vogël!

Momenti kur Lindi flirton me vajzën e huaj.

Episodi i plotë:

Top Channel