Peshkaqeni i rrallë

Një peshkaqen mbi 500 kg ka rënë gjatë natës në rrjetat e peshkatarëve të Vlorës.

Peshkaqeni është kapur nga peshkatarët e Vlorës në ujërat neutrale rreth 10 milje larg Sazanit, në një thellësi rreth 500 metra.

Ndërkohë anija e peshkimit ende nuk ka ardhur në mol. Peshkatarët shprehen në telefon që është një specie e rrallë dhe me gjatësi rreth 6 metra dhe me peshë deri në 500-600 kilogramë.

Top Channel