Fationi i shkruan një letër Melisës: “E kam të vështirë të them zemra”

18/12/2020 18:29

Melisa pas pjesës së parë të takiit me Fationin, ka lexuar në studio një letër, që ky i fundit i kishte shkruar për ditëlindje.

Kjo letër është komentuar shumë në studio, ndërsa Fationi ka thënë se nuk është tip që thotë “zemra” “shpirti”.

Melisa: 30 trëndafila për 30 ditët e bukura që më ke dhuruar. Të dhurova trëndafila ta bardh ashtu si shpirti jot pasqyron pastërti dhe sinqeritet. Gëzuar ditëlindjen.

Fationi: Nuk i shpreh shumë gjërat jam pak i ftohtë. E kam shumë më të vështirë ti them fjalët se me shkrim. Me fjalë si kam shumë qef kto fjalët. Kam tipin të vështirë ti nxjerrë. Më mirë të përqafoj se të them zemra.

FOTO GALERI
1/18

Top Channel