Vetëizolohet kryeministri francez, pati kontakt me Macronin

17/12/2020 12:41
Kryeministri i Francës, Jean Castex

Kryeministri i Francës Jean Castex, do të vetëizolohet pasi ka pasur kontakte me presidentin Emmanuel Macron, i cili ka dalë pozitiv me Covid.

Sipas planifikimeve, kryeministri duhet të prezantonte politikën e vaksinimit anti-COVID ditën e enjte por si rezultat i izolimit, çdo detyrim dhe takim i tij do të anulohet përkohësisht.

Kryeministri duhet të prezantonte politikën e vaksinimit anti-COVID ditën e enjte por si rezultat i izolimit, çdo detyrim dhe takim i tij do të anulohet përkohësisht.

Top Channel