Gënjeshtra është një nga instinktet themelore të njeriut, dhe prapa tij qëndron ose nevoja për ta vendosur veten në një pozitë më të mirë ose dëshira për të mos lënduar të tjerët.

Disa gënjejnë më shumë, disa më pak dhe astrologët pohojnë se kjo varet edhe nga shenja e zodiakut.

Tri shenjat që dallohen si gënjeshtarët më të mëdhenj të zodiakut:

Binjakët

E vërteta thjesht nuk është miku i tyre më i mirë. Ata shpesh premtojnë gjëra që nuk do të ndodhin sepse nuk mendojnë për pasojat e premtimeve të tyre. Diçka që atyre u duket si një ide e mirë në një moment të shpejtë bëhet një premtim edhe pse ata janë të vetëdijshëm se nuk do të bëhet kurrë e vërtetë.

Ato varen nga popullariteti dhe duan të pëlqehen nga të gjithë, edhe nëse duhet të përdorin gënjeshtra për këtë.

Akrepi

Personat e lindur në këtë shenjë janë ‘mjeshtër’ të gënjeshtrës, dhe ata janë aq të mirë në të, saqë ata vetë harrojnë se çfarë është e vërtetë dhe çfarë është një gënjeshtër.

Peshorja

Peshorja është simpatike dhe ata janë manipulues të shkëlqyeshëm, për këtë arsye gënjejnë shumë shpesh dhe shumë mirë. Ata gënjejnë për të dalë më mirë sesa janë, për të dalë nga telashet ose thjesht për të qenë në rrugën e tyre. Në thelb, ata gënjejnë gjatë gjithë kohës.

Sapo të fitojnë besimin tuaj, Peshorja është në gjendje të manipulojë situatën derisa të sjellin ‘ujë në mullirin e tyre’.

Top Channel