Prokuroria ka dhënë pretencën për pjestarët e bandës së Shijakut, pjesë e dosjes 339

Jepet pretenca për laboratorin e drogës në Has, fraksioni i dosjes 339.
Prokuroria kërkon për Gjevi Ndokën 8 vite burg, për Altin Avdyli 6.8, Esat Mehmeti 10 vite burg, Petrit Suljemani 8 vite, Sajmir Sulejmani 8 vite, Hajri Seferi 10 vite, Orges Jahoelezi 6.8 vite, Shkëlqim Avdyli 4 vite, Mario Zeqiri 4.8 vite, Elton Shehaj 4.8 vite, Ardit Gjyriqi 4 vite, Admir Hoxha 12 vite; Hekuran Hoxha njohur si Roni 10 vite, Vehbi Berushi 8 vite, Anila shuti 8 vite, Xhavit Shuli dhe Famur Cela.
Në tetor 2018 në seancat e zhvilluara te Krimet e Rënda në Tiranë dhe Gjykata e Shkallës së Parë në Lezhë u lanë në burg 24 nga të arrestuarit, ndërsa 10 u ndryshua masa, nga të cilët 8 në arrest shtëpie dhe dy në detyrim paraqitje.
Koka e grupit që drejtonte laboratorin akuzohet se është Admir Hoxha, në kërkim.
E njohur si dosja 339 pas dy viteve hetime organi i akuzës ka konkluduar me kërkesën për dënimin e të akuzuarve. Ndërkohë që kjo dosje është e ndarë edhe në fraksione, teksa 339/1 po heton krimin zgjedhor.

Ja sa vite burg kërkon Prokuroria
Gjevi Ndoka 8 vite
Altin Avdyli 6.8 vite
Esta Mehmeti 10 vite
Petrit Suljemani 8 vite
Sajmir Sulejmani 8 vite
Sefer Hajri 10 vite
Orges Jahoelezi 6.8 vite
Shkëlqim Avdyli 4 vite
Mario Zeqiri 4.8 vite
Alton Shehaj 4.8 vite
Ardit Gjyriqi 4 vite
Admir Hoxha 12 vite
Hekuran Hoxha 10 vite
Vehbi Berushi 8 vite
Anila Shuti 8 vite
Xhavit Shyti 12 vite
Flamur Çela 12 vite

Top Channel