Shqipja tha se donte ta puthte, Andi e refuzon nga “Shiko Kush LUAN”!

12/12/2020 23:39

Një javë më pare e ftuar në “Shiko Kush LUAN” me Luana Vjollcën ishte Shqipe Hysenaj, ish-konkurrente e programit “Për’puthen”.
Në sfidën e ringut që realizoi Shqipja iu drejtua kjo pyetje: “Cilin do të kishe dashur të puthje, puthe tani dhe mos e godit”, ajo u përgjigj duke dhënë emrin e Andit e më pas .

Por mbrëmjen e sotme ishin të ftuar të gjithë konkurrentët e programit duke u “përballur” kështu me Shqipen. Andi u shpreh kështu:

“Kam pak punë sot, i kthej përgjigje herë tjetër!”, duke “dredhur” muhabetin, por më pas u vendos para dy zgjedhjesh “Po ose jo” dhe ai zgjodhi ta refuzonte puthjen e Shqipes duke thënë “JO”.

Top Channel