Aventurierët/ Sherret dhe zënkat lihen pas, Vali dhe Dodo vendosin të bëjnë një tatuazh të përbashkët

12/12/2020 01:11

Plot surpriza dhe të papritura edhe në këtë episod të Aventurierëve.

Duket sikur Vali dhe Dodo e kanë hedhur pas krahëve sherrin dhe incidentit e ndodhur me herët, e tashmë kanë krijuar një shoqëri të mirë. Pas disa ditësh shoqëri Dodo dhe Vali vendosin të bëjnë një tatuazh të përbashkët.

Kur aventurierët e tjerë kuptuan për këtë veprim të bërë nga Vali dhe Dodo u shokuan dhe nuk e besun. Për Gëzimin është e papranueshme që pas 10 ditësh shoqëri të bësh tatuazh të përbashkët.

Momenti kur Vali dhe Dodo bëjnë tatuazhin:

Episodi i plotë:

Top Channel