Gëzimi dhe Alioni javën që kaloi u zunë keq duke shkuar deri në përplasje fizike dhe nga përplasja Alioni theu këmbën duke e detyruar të qëndrojë 6 javë me këmbën në allçi.

Por në një bisede më Xhoi, Alioni tha se do bënte tatuazh dy patericat e Gëzimit në shenjë ndjese dhe keqardhjeje për atë që kishte ndodhur. Alioni u fut në dhomën e Gëzimit kur ai ishte vetëm dhe i tregoi surprizën.

Pjesë nga biseda:

Hë si të duket?- Alioni.
Çfarë është ajo?- Gëzimi.
Kam bërë trup, si të duken supet, gjoksi?- Alioni
Lëji supet e gjoksin, por ça është ajo gjëja aty? Jooo! – tha Gëzimi i emocionuar.

Momenti kur Alioni i tregon tatuazhin:

Episodi i plotë:

Top Channel