Mes shumë reagimesh nga ndërkombëtarët, edhe ambasadori i BE-së, Luigi Soreca ka theksuar se dhuna duhet të shmanget nga të gjithë.

“Shumë i pikëlluar nga ngjarjet e ditëve të fundit. Mendimet e mia janë me familjen e Klodian Rashës. Tani është thelbësore që kjo ngjarje tragjike të hetohet si duhet dhe të vendoset drejtësia, dhe shqetësimet e shprehura paqësisht të dëgjohen. Por dhuna duhet të shmanget në çdo rast, nga të gjitha palët”, shkruan Soreca. 

Top Channel