Protesta në Tiranë

Pas thirrjes së SHBA-së dhe Gjermanisë për të ndaluar dhunën edhe OSBE  u është bashkuar.

Me anë të një postimi OSBE bën thirrje që dhuna të ndalojë dhe të lejohet ligji të veprojë.

“Ligjshmëria dhe rendi publik janë në themel të demokracisë dhe shtetit të së drejtës. Prezenca e OSBE-së në Shqipëri shpreh keqardhjen e saj të thellë për vdekjen e Klodian Rashës dhe besimin se ajo do hetohet si duhet. Mendimet dhe lutjet tona janë për familjen e tij. Tani, ne bëjmë thirrje për përmbajtje nga çdo lloj dhune dhe që të lejohet ligji të veprojë”, shkruhet në njoftim.

Top Channel