Sot janë të kamur, të shumëkomentuar dhe në majat e suksesit. Dikur ishin krejtësisht të panjohur…

Një galeri e veçantë fotosh, që do t’ju kthejë dekada pas, në jetën e thjeshtë të atyre që sot konsiderohen ikona.

FOTO GALERI
1/19
Bruce Willis

Top Channel