Edhe në këtë takim të dytë, por kësaj radhe pas mullarit, Mevlani ka tentuar përsëri të puthë Melisën dhe jo vetëm një herë.

Ndërsa Melisa ishte e ulur në prehrin e tij, ai është afruar për ta puthur, por vajza nuk e ka lënë dhe në fund të dy kanë shpërthyer në të qeshura.

Herën e dytë Mevlani u nxit nga pyetja e bërë nga vajza se si e shprehte ai dashurinë, ndërsa ai e ka treguar me vepra duke e puthur, por Melisa i ka kthyer faqen në moment.

FOTO GALERI
1/13

Top Channel