Fationi ka dhënë mendimin e tij lidhur me takimin e Anës me Atdheun duke thënë se mes tyre kishte kimi.

Fationi: Përtej ca kam pasur me Anën. Unë besoj shumë në kiminë mes dy personave. Si tha edhe Ana, atë pjesën që kan qenë ato fillimet, dhe kishin kimi shumë. Ishalla Zoti lartë e më lartë.

Ndërkohë një krahasim i Anës duke thënë se të gjithë qeshin kot, ka acaruar Fationin. Ky i fundit  i është kthyer Anës duke i thënë se nuk duhet të flasë për të.

Ana: Jemi bërë si stallë, që qeshim kot.
Fationi: Stallë nuk jemi se ti je e para që qesh me ne.
Ana: Qesh me delikatesë.

Fationi: Jep mendimin aty edhe lëre. Mos fol pur mua. Mos më thuaj Stall se nuk jam stallë unë.

Top Channel