Del Piero, De Rosi, Pazzini, Abate, Matri e disa të tjerë licensohen për trajnerë

02/12/2020 20:30

Daniele De Rossi, Alessandro Del Piero, Massimo Maccarone, Riccardo Montolivo, Giampaolo Pazzini dhe Christian Vieri janë ndër ish-lojtarët që marrin dokumentet e tyre për trajnerë.

Klasa më e fundit për trajnerët e UEFA-s. Një listë në qendrën e FIGC-së të Coverciano është zbuluar dhe ka shumë fytyra të njohura.

Midis tyre, ne gjejmë ish-mesfushorin e Romës De Rossi, i cili ishte lidhur me disa role menaxheriale gjatë verës, por nuk kishte dokumentet e duhura.

Ai tani po fillon procesin për të marrë distinktivët e tij, të cilët do ta lejojnë atë të bëhet një trajner i Serie A.

Të tjerët që përfshihen janë Del Piero, David Pizarro, Federico Balzaretti, Vieri, Montolivo, Ignazio Abate, Alessandro Matri, Andrea Costa, Maccarone, Pazzini, Gianluca Curci dhe Daniele Gastaldello.

Top Channel